Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

05-12-2019

Interviews


The Dirty Denims
De Nederlandse happy hardrockformatie The Dirty Denims brengt binnenkort zijn derde ep, getiteld Ready, Steady, Go! - Part 1, uit met daarop zes aanstekelijke rocksongs die doen denken aan de jaren zeventig en tachtig. Over onder meer het nieuwe werk, de geschiedenis van de groep, het artwork en het nummer Thunder From Down Under stelde ik zangeres Mirjam Sieben een aantal vragen.
Nemesea
Na het vertrek van Manda Ophuis moesten de heren van Nemesea op zoek naar een nieuwe zangeres. Uit de audities kwam Sanne Mieloo als beste kandidate naar voren. Met het uitbrengen van White Flag ging voor haar een wens om een album uit te brengen in vervulling. In dit interview leer je de in Oostenrijk woonachtige zangeres beter kennen. Ze vertelt onder andere over de bijzondere manier waarop ze bij de alternatieve rockgroep terecht is gekomen, over haar veelzijdige carrière, over het schrijfproces van de nieuwe plaat en de plannen om live op te treden.
The Agonist
In november en december tourt The Agonist samen met Jinjer door Europa. Er zijn twee optredens in Nederland, die beide al zijn uitverkocht. De formatie rond Vicky Psarakis promoot tijdens de rondreis het nieuwe album Orphans, dat qua stijl teruggrijpt op de eerste drie albums. Over het hoe en waarom sprak ik met de zangeres, die ook nog vertelde over hoe ze de achterliggende periode als zangeres heeft ervaren, over haar toekomstplannen en over wat fans voor haar betekenen.

November 2019:

Oktober 2019:

September 2019:

Augustus 2019:

Juli 2019:

Juni 2019:

Mei 2019:

April 2019:

Maart 2019:

Februari 2019:

Januari 2019:


Er zijn 1187 interviews op Metalfan.nl