Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

05-12-2019

Concert Reviews


Wardruna
Wardruna is een graag geziene gast in Nederland. De Grote Zaal van TivoliVredenburg is dan ook al maandenlang strak uitverkocht. En terecht, want de unieke muziek van dit Noorse collectief is van topniveau. Onder de bezielende leiding van Einar Selvik staat het succes eigenlijk van tevoren al vast.

Battle Beast en Cyhra
Met het vijfde album No More Hollywood Endings onder de arm reist Battle Beast een maand lang door Europa. De enige halte in Nederland is Dynamo te Eindhoven op zondagavond 24 november. Aldaar zijn zo’n driehonderd toeschouwers, waaronder veel fans, die de ervaren mannen van Cyhra de concertavond zien openen.

Tribulation  en Demon Eyes
Het Zweedse Tribulation vult een rustdag in zijn tour als voorprogramma bij Ghost op met een optreden in 't Beest. Het kwartet bracht vorig jaar het ijzersterke Down Below uit en sindsdien is het viertal vrijwel non-stop onderweg om de wereld nader kennis te laten maken met zijn sfeervolle duistere rock met invloeden van gothic, death metal en meer. De nieuwe, Nederlandse band Demon Eyes opent deze donkere avond in het in nevelen gehulde Goes.

November 2019:

Oktober 2019:

September 2019:

Augustus 2019:

Juli 2019:

Juni 2019:

Mei 2019:

April 2019:

Maart 2019:

Februari 2019:

Januari 2019: